I Norge kan vi dessverre ikke selge vin direkte til privatpersoner. Dette skyldes strenge alkohollover og et regulert vinmonopol. Men frykt ikke! Du har fremdeles muligheten til å oppleve våre deilige viner hos utvalgte spisesteder og vinbarer. Skudeneset Gaard, Måltid på Boen Gård, Smag og Behag og Pieder Ro er noen av de flotte stedene hvor du kan smake våre utvalgte viner. Disse stedene har satt sammen spennende vinmenyer og atmosfæren som vil gjøre ditt besøk minneverdig. Så selv om direktesalg ikke er en mulighet, er det rikelig med muligheter til å nyte våre viner i en herlig setting.
.
.

Skudeneset Gaard
Skudeneset Gaard ved elva Sygna i Søgne er Sørlandets største vingård. De produserer Sygna musserende vin fra 2000 vinstokker og serverer den i Stallen Vinbar med retter basert på lokale råvarer. Besøk dem for omvisning, smaking og selskaper, eller kom innom på deres åpningsdager gjennom året.
.
.
Smag og Behag
Smag & Behag Kristiansand har åpnet i Kongens Gate skole, en totalrenovert gymsal med en varm atmosfære. Her serveres førsteklasses mat til fornuftige priser, med åpent kjøkken, variert bar og en imponerende vinkjeller som gir deg muligheten til å nyte kvalitetsmat og drikke.

.
.

Måltid på Boen Gård
Boen Gård, ved Tovdalselva, er en staselig lystgård åpnet for private arrangementer i 2012. Hovedhuset fra 1813 er smakfullt restaurert med kortreist og sesongbasert mat. 18 doble rom, inkludert totalrenoverte bygninger ved elvebredden og fløybygninger i hovedhuset. «Ishuset» tilbyr moderne fasiliteter for møter og konferanser.
.
.
Pieder Ro
Pieder Ro, på Fiskebrygga, fokuserer på vin, mat og hygge med lokale råvarer fra havet, Setesdalsheiene, og egen hage. Sesongbasert a la carte-meny med høykvalitets kortreiste råvarer. Stor uteservering om sommeren. Velkommen til kvalitet og vennlig service.

.
.

Sjøhuset
Sjøhuset serverer sesongbaserte retter laget av lokale råvarer, tilberedt av dyktige kokker og servert av vennlig personale.
Inne i restauranten og glasshuset «Havet» tilbys à la carte-meny med bordreservasjon. På brygga serveres en uformell bryggemeny uten behov for reservasjon.
.
.
Hos Moi
Restauranten på Fiskebrygga i Kristiansand har originalt interiør, kunst av Kjell Nupen og flere unike rom, inkludert en vinbar og champagnelounge. Uteserveringen er inspirert av en frodig hage. Menyen kombinerer fransk brasserimat med lokale råvarer og internasjonale smaker.

.